PERSUITNODIGING: UNIEKE FOTO-EXPO WARRIORS AGAINST CANCER

15-18 FEBRUARI – 14.00-18.00 U - JAGUAR LAND ROVER BELUX GENERAAL LEMANSTRAAT 47 – 2018 ANTWERPEN

Woensdag 14 februari 2018 — Warriors Against Cancer is een Vlaamse vrijwilligersorganisatie door en voor jonge (-35 jaar) kankerpatiënten. Zij organiseren speciale “Spread Your Wings Fotoshoots” voor kinderen, jongeren en volwassen, die vechten tegen kanker, met als belangrijkste doel hun zelfbeeld op te krikken en om hen even de kans te geven aan de harde realiteit te ontsnappen.
Het resultaat van deze moedige fotoshoots kan je nu bewonderen op een unieke foto-expo in Antwerpen.

Warriors Against Cancer – geen worriors maar warriors
Warriors Against Cancer organiseert Spread Your Wings Fotoshoots voor kinderen, jongeren en volwassenen, die vechten tegen kanker. Zo hopen ze dat deze vechters – de Warriors – een ervaring met een diepe inhoud mee krijgen. Jonge kankerpatiënten krijgen voor de lens de kans om even te ontsnappen aan de harde realiteit of terug te blikken op de zware periode die ze achter de rug hebben.

Warriors Against Cancer, unieke foto-expo
De Warriors Against Cancer foto-expo toont jonge mensen die bijzonder moedig met kanker omgaan en vol hoop en kracht poseren voor de lens. De unieke fotoreeks is nu tijdelijk te bewonderen in de gebouwen van Jaguar Land Rover Belux – Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Warriors Against Cancer initiatiefneemsters Vanessa Bossuyt Vigna en Els Vandekerckhove verwelkomen u graag van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari, telkens van 14.00 tot 18.00 u.

Warriors Against Cancer, het boek 
De kracht van een penseel, van een lens, van een mens
Het resultaat van de vele Warrior fotoshoots werden eveneens gebundeld in een prachtig boek. Een kunstige hommage aan alle jonge kankerpatiënten die dag in dag uit strijden tegen kanker. Maar zeker ook een inspiratiebron voor wie plots met kanker geconfronteerd wordt. Niet alleen de hoopgevende portretten maar ook de krachtige getuigenissen van de warriors zijn zeker een hart onder de riem voor wie met kanker te maken krijgt.

Het boek is verkrijgbaar in De Standaard Boekhandel of via Warriors Against Cancer.

www.warriorsagainstcancer.be

Mieke Demeulenaere PeppeRmint